Съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов категорично защити независимостта на КЕВР

...
Съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов категорично защити независимостта на КЕВР
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Нека министър-председателят каже какво иска от КЕВР

Съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов категорично отбрани независимостта на КЕВР във връзка с цените на тока и на газа, отбрани и почтеността на ръководителя й Иван Иванов. Атанасов е уверен, че в решението на КЕВР за 30% поскъпване на цената на природния газ няма предумисъл за бойкот.

" Нека министър-председателят каже какво желае от КЕВР ", прикани Атанас Атанасов в ефира на " Здравей България ". Според него два са секторите, които би трябвало персонални да бъдат следени от министър-председателя. Това са здравеопазването и енергетиката, защото те непрестанно генерират рецесии.

Според водача на ДСБ би трябвало да бъдат разчистени  " мините " в " Булгаргаз " и " Булгартрансгаз ", заложени от бившето ръководство. Ежедневно би трябвало да бъдат задавани въпросите на Бойко Борисов за 12 години къде е диверсификацията? Или по какъв начин е могъл за 1 година да прокара съветската тръба до Сърбия, а за 12 години не можа да построи газовата връзка с Гърция.

Според Атанас Атанасов информацията от контракта с Азербайджан за доставка на газ е съзнателно изпусната, с цел да се сътвори напрежение в този бранш. " ДАНС би трябвало да си свърши работата - тази организация има 2000 чиновници и милиони плащаме годишно, да си свършат работата ", отсече Атанасов.

По тематиката за работата на държавното управление, Атанасов призна, че има " скърцания ", само че това съгласно него е обикновено - в последна сметка това е една трудно родена коалиция, а самото държавно управление е напълно ново и хората в него даже и не се познават. Според Атанасов доста бързо обществото е не запомнило корупционните практики, чекмеджетата, кюлчетата.

По абсурда с назначенията на сътрудници на някогашната Държавна сигурност като съветници в МВнР Атанасов изясни, че за " Демократична България " е била значима реакцията на министър-председателя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР